Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenpaisen, Ltd wordt gevestigd in Zaal 1706, Bouwend 4, Baoxin-Wetenschap en Technologiepark, de 5de Weg van Guangyuan, Fenghuang-Straat, Guangming-District, Shenzhen, Guangdong, China. Het bedrijfswerkingsgebied omvat de vervaardiging en de verkoop van batterijen en hun componenten; de verkoop van zonne thermisch gebruiksmateriaal; de vervaardiging en de verkoop van machts elektronische componenten; de verkoop van het de zonne thermische producten van de machtsgeneratie en materiaal van de machtsgeneratie; de technische diensten van de zonnemachtsgeneratie; nieuwe eerste energie - verhuizersmateriaal productie; Vervaardiging van speciaal elektronisch materiaal; vervaardiging van photovoltaic materiaal en componenten. De producten worden wijd gebruikt in nieuwe energie, machtshulpmiddelen, tuinhulpmiddelen, vegende robots en andere markten. Op het gebied van lithium-ionenbatterijen, heeft het brede toejuiching voor hun uitstekende kwaliteit gewonnen. Het bedrijf heeft een aantal de industrieinsiders, en hogere techniek en technisch personeel, en heeft de capaciteit om klanten van algemene ontwerp en productie te voorzien. Aanhangend het concept „integriteitsbeheer, ononderbroken innovatie“, zullen wij bijdragen tot de nieuwe energieindustrie.

 

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf lithium-ionenbatterijpakken, de beschermingsbeheersystemen van de lithiumbatterij, lithiumbatterij het testen materiaal, enz.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De producten van ons bedrijf worden wijd gebruikt in elektrische fietsen, zuivere elektrische voertuigen met lage snelheid, speciale voertuigen, telecommunicatie reservemacht, zonne de opslagsystemen van de huisenergie en openlucht mininoodsituatie reservemacht.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Wij hebben meer dan 10 jaar van batterij productieervaring en een professioneel R&D-team van meer dan 10 mensen, evenals vele software en hardwareingenieurs.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Ons bedrijf kan batterijen volgens de ontwerpen en de eisen van klanten ontwikkelen en produceren. Wij verlenen de one-stop sourcing dienst waar u alle belangrijke toebehoren met lithiumbatterijen kunt verwant vinden.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Wij zijn gekend voor uitstekende kwaliteit, concurrerende prijzen, prima vakmanschap, veilige verpakking en snelle levering.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Sinds zijn onderneming, hebben wij onze eigen productiebasis in Guangdong gehad. En handhaaf samenwerking op lange termijn met batterijfabrikanten in Europa en vele landen rond de wereld.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

Met uitstekende productkwaliteit, een efficiënt op de markt brengend team en de professionele naverkoopdienst, streven wij ernaar om klanten aan behoeften en tijd en geld te besparen aan klanten oprechter te voldoen!

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Invoer & de Uitvoerco. van Shenzhenpaisen, Ltd is een nieuw energiebedrijf belast met de productie, de verkoop en het onderzoek en de ontwikkeling van diverse lithium-ionenbatterijpakken, de beschermingsbeheersystemen van de lithiumbatterij, lithiumbatterij het testen materiaal en andere verwante producten.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

September 2019, deInvoervanShenzhenPaisen&deUitvoerco., Ltd werdenopgericht.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
In December 2019, huurdenwijofficieeleen aantalsoftwareenhardwareingenieursmetmeer dan10jaarvanbatterijproductieervaringin.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Januari 2020, werdhetmerkPassionalvan delithiumbatterijgevestigd.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3
2021, diepgaande samenwerking met invloedrijke fabrieken in de industrie van de lithiumbatterij.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

In Augustus 2022, breidde het bedrijf zijn schaal uit en bewoog zich aan de Wetenschap en het Technologiepark van Baoxin, Guangming-District, Shenzhen.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : PASSIONAL

Aantal werknemers : 10~20

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Passional Import And Export Co., Ltd. Certificaten